Terrein & Clubhuis

Locatie

Vanaf 1977 was de ISC op zoek naar een terrein, dat gevonden werd te Wommelgem, Ternessenlei, aanvankelijk voor het geven van de “G&G” lessen. Daar we het terrein aan de Ternessenlei op jaarbasis huurden, en dit vroeg of laat als bouwgrond zou verkaveld worden, werd er naarstig verder gezocht naar een ander domein.
Toen de gemeente Wommelgem eigenaar werd van Fort II en dit ter beschikking gesteld werd van clubs, mochten wij ons gelukkig prijzen 1,5 ha toegewezen te krijgen. Met de start van de werken op 3 november 1979 en hard labeur van bereidwillige leden, konden we ons nieuwe terrein met clubhuis officieel inwijden op 21 september 1980.
Ondertussen is het terrein een prachtige ontmoetingsplaats geworden voor onze leden en hun honden. Waar niet alleen de “G&G” lessen doorgaan maar ook andere activiteiten zoals St Patrick’s day, Zomerfeest,  Sint-Hubertusviering, Jongehondendag, enz. plaatsvinden.

Fort II Wommelgem

Routebeschrijving

Vanuit Luik – Eindhoven
E313/E34 richting Antwerpen -> afrit Mortsel/Wommelgem op het ronde punt richting Mortsel -> verder zoals hieronder beschreven

Vanuit Brussel
E19 richting Antwerpen -> Craeybeckx tunnel richting Nederland -> E313 Hasselt/Luik -> afrit Mortsel/Wommelgem -> aan verkeerslichten rechts richting Mortsel -> aan de 2de verkeerslichten links (Herentalsebaan) -> 2de straat links (Fort 2 straat) na 400m zie je rechts het voetbalterrein en parkeergelegenheid -> volg de pijltjes naar het ISC terrein

Vanuit Nederland – Breda
E19 richting Antwerpen -> richting E313 Hasselt/Luik -> verder zoals hierboven beschreven